Поредицата образователни игри „Маймунски приказки“

Принцесата на Сундара

„Принцесата на Сундара“

Драконът Ринжин е отвлякъл от двореца в Сундара красивата принцеса Ехимая. За да спасят принцесата, децата трябва да последват дракона в щуро приключение, което ще провери уменията им да смятат, както и логическото им мислене.

Прочетете повече тук

Приключения в музея

„Приключения в музея“

Кармен Пранкуил, огромен динозавър, е превзел музея. Никой вече не се осмелява да влиза там и децата трябва да измислят хитър начин да победят динозавъра, който контролира математическите познания и логическото мислене.

Прочетете повече тук

Авиатското абатство

„Лабиринтът на вещицата“

Авиатското абатство е построено за една нощ и злата вещица Анджел Ле’Бел го е превърнала с свой дом. Използвайки злите си сили, тя е организирала сложен лабиринт, базиран на знанията на хората, а децата трябва да използват логическото си мислене и познанията си по математика, за да победят злата вещица.

ОЧАКВАЙТЕ СКОРО!

Замъкът на Драконион

„Замъкът на вампира“

Драконион, много специален вид вампир, е постигнал целта си – да открадне цялото знание от хората. Децата ще се нуждаят от цялата си смелост, логическо мислене и знания по математика, за да проникнат в замъка му и да победят злия вампир!

Като допълнение към решаването на задачи по математика децата са изправени пред предизвикателството на логически 3D пъзели.

ОЧАКВАЙТЕ СКОРО!

Долината на чакала

„Долината на чакала“

В това вълнуващо приключение от серията образователни игри децата се изправят срещу най-големия си враг – египетския бог Вепвавет. Използвайки знанията си по математика и уменията си да мислят логично, децата се втурват дълбоко в пустинята и в подземните храмове. Те трябва да се изправят лице в лице с египетския бог и да го победят.

Интересните противници мотивират децата да продължат да играят.

ОЧАКВАЙТЕ СКОРО!